Tartsatok velünk!
2018. április 11. írta: Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület

Tartsatok velünk!

sasreti_kirandulas.jpgAz év folyamán elhagyva Somogyországot a közeli Sasrétre szervezünk kirándulást mintegy 40 fő részvételével.

Megközelítését az Almamelléki kisvasúttal tervezzük. Almamellék település a szomszédos Baranya megyében található a Zselici dombok között, közel a csillagoségbolt- park kapujához. Az erdei vasút egyike hazánk 600 mm nyomtávú személyszállító kisvasutainak, a másik Kemencén található az Északi -középhegységben.

A kisvasút páratlan szépségű erdei tájon haladva érkezik meg a több, mint 100 éves sasréti állomásépülethez, melyet a Mecsekerdő Zrt. vásárolt meg, és abban erdészeti, erdei vasúti múzeumot alakított ki.

A múzeum megtekintését követően gyalogosan haladva érkezünk meg a Sasréti Kikerics Erdei Iskolához és a Vadászkastélyhoz, ahol megpihenve gyönyörködhetünk a tájban. Ezt követően felfedezzük a Kikerics 20 állomásos tanösvényét és végighaladunk a 11 hektáros ősbükkös faállomány egyedei között és felfedezzünk az ott élő növény-és állattársulásokat.

A program végén a modern és változatos játszótéren lehetősége van a gyerekeknek a közös játékra, egymás jobb megismerésére. Míg ők játszanak a felnőttek az erre kialakított főzőhelyen készítik el a kemencés, bográcsos ételeket és igyekeznek csillapítani a társaság éhségét.

Részletes infó hamarosan!  Ha szeretnél jönni, kérjük, jelezd mielőbb!

Előzetes jelentkezés: személyesen, vagy 20/ 538 9563 telefonszámon, email: csaladikor7522@gmail.com, vagy www.facebook.com/csaladikor!

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!

 

* * * * *
Kedves Érdeklődő! 
Szeretnél többet tudni rendezvényeinkről? 
Szeretnél elsők között részletes infót kapni programjainkról?
Kérd a CSALÁDI KÖR-LEVELET!   
>>>  >>>   >>>    >>>  >>>   >>>   >>>  >>>   >>>  >>>

 Az űrlapot jobbra, kicsit feljebb az oldalsávban találod!

 

Kérdésed van?
Keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén >>> Kapcsolat  

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladikor.blog.hu/api/trackback/id/tr3113825956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása