Belépési nyilatkozat
2016. október 30. írta: Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület

Belépési nyilatkozat

Kedves leendő Pártoló Tagunk!

Örülünk, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol egyesületünkhöz! 

A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület megalakulásának célja a „CSALÁD” értékeinek megőrzése és ápolása. Szeretnénk, ha Kaposújlak lakói egy NAGY CSALÁD tagjai lennének, akik jókedvűen, boldogan és tartalmasan töltik el együtt szabadidejüket, akik számíthatnak egymásra, akik tenni szeretnének a környezetükért, a környezetükben élőkért.
E célok elérése érdekében igyekszünk minél több olyan programot kínálni elsősorban a falu lakóinak, ahol minden korosztály megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét –kisgyermek, szülő, nagyszülője egyaránt. De természetesen minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Rendezvényeink döntő többsége ingyenesen látogatható, de szervezünk térítésköteles programokat is (pl. kirándulások), melyet Egyesületünk tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek igénybe! Már csak ezért is érdemes tagnak lenni! Egyesületi tagdíj összege egy évre mindössze 2.000 Ft/fő

Ha egyetértesz céljainkkal, aktívan részt vennél programjainkon és szívesen csatlakoznál Egyesületünkhöz, kérjük, töltsd ki a >>>"Belépési nyilatkozatot" (Erre a linkre, vagy a lenti képre kattintva le tudod tölteni, kinyomtatni) és vedd fel velünk a kapcsolatot! >>> Kapcsolat 
Vagy gyere el személyesen legközelebbi programunkra és ott átadhatod, ha esetleg nem tudod kinyomtatni, akkor adunk a helyszínen és ott is kitöltheted, leadhatod a Belépési nyilatkozatot.

Szeretettel várunk a Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület tagjai közé!kcske_belepesi_nyilatkozat.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladikor.blog.hu/api/trackback/id/tr8011916651
süti beállítások módosítása