Legyen áldott Karácsonyunk!
2018. december 05. írta: Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület

Legyen áldott Karácsonyunk!

Méhészet magazin címlapján az I. Kaposújlaki Mézeskalácsfalunk temploma

meheszet_magazin_2018_december_cimlap_2014_evi_kaposujlaki_mezeskalacsfalu_temploma.jpg

A Méhészet magazin szerkesztői a decemberi szám címlapján, hagyományaikhoz híven, mézeskalács témával kívánnak Békés Karácsonyt olvasóiknak.

Pont egy évvel ezelőtt, a 4. Mézeskalácsfalunk avatása után keresett meg Dögei Imre, a Méhészet magazin főszerkesztője, hogy felkérjen a 2018-as téma gondozására. Mutassuk be az eseményt és küldjünk fotókat, melyekből valamelyik majd a címlapra fog kerülni. Lehet ilyen ajánlatra nemet mondani? Ugye, hogy nem?! 

Így történt, hogy az idén e neves magazin címlapját az I. Kaposújlaki Mézeskalácsfalunk templomáról készült fotó ékesíti, egy cikk kíséretében. :)
A mézeskalács templom Radák Györgyné Erzsi alkotása

meheszet_magazin_2018_december_cikk_kaposujlaki_mezeskalacsfalu.jpg

 

Tudtad?

"A MÉHÉSZET hazánkban a legnagyobb múltú, a magyar méhésztársadalom legolvasottabb szaklapja. A havonta megjelenő folyóirat a 18-20 ezer főre becsült hazai méhésztársadalom véleményformáló többségéhez eljut. 

Méhészetben megjelenik a mézet és más méhészeti termékeket felvásárló kereskedők tájékoztatása éppúgy, mint a méhészkedést megkönnyítő korszerű technológiák közreadása. A lap küldetése: a szaksajtó eszközeivel, hiteles ismeretek közreadásával segíteni olvasóit a tájékozódásban és szakmai műveltségük elmélyítésében." 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladikor.blog.hu/api/trackback/id/tr314439094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása